Új hozzászólás Aktív témák

  • haris

    őstag

    válasz ész ventura #19694 üzenetére

    Hát amiket linkeltél, azok munkára ideálisak, jó erős CPU de kuka VGA. Nem a korukkal van a gond, hanem hogy ezeknél az üzleti gépeknél nem volt elvárás a grafikai teljesítmény, excelre bármi jó
    A Sims 3 miatt a VGA fontos, és bármi, aminek a VGA-ja úgy kezdődik, hogy Intel GMA3.... az játékra felejtős. Elvileg (ismétlem elvileg) a Sims3 megy rajta, de én az ellenségemet sem kínoznám azzal, nemhogy a lányomat.
    Ugyanez volt a gond Andyka Atom N550-IntelGMA3100 párosával. Bár az Atom N550 valamivel erősebb, mint az AMD E450, a mindennapi felhasználásban mégis az utóbbi nyer a mellé passzított Radeon 6320- nak köszönhetően. És nem csak játékok alatt, hanem a radeon kiválóan besegít a processzornak video lejátszásban, flash tartalmak lejátszásában (internetes játékok ugye)

    Oddman Az a pentium finom. Bár jó ez az AMD e450, de mindig van jobb. Ezért kell a konkurencia. Ha AMD nem lépi meg a Brazos e350 (e450) vonalat, vagyis a relatív jó teljesítményt csak a c50 (c60) apróságokat, akkor Intel még mindig a szaros Atomot nyomná le a torkunkon és ezek a pentium gépek sosem kerültek volna bele ekkora házba ennyiért, csak méregdrágán a subnotebook-ként.

    Geri89 A lenovo s100 legnagyobb baja az Atom N455 . Csak egymagos, és irtózatosan lassú, valami beragadt készlet lehet. Ahhoz képest az Asus 1015 egy sebességbajnok, pedig valójában az a netbookok legalja.

    És srácok, egyet jegyezzetek meg. A gyártóknak nem érdeke olcsón adni azt, amit el lehet adni drágán is. Ebből következik, hogy ami olcsó, az bizony nem lesz jó, vagy csak komoly kompromisszumokkal.
    Pl ha most intel oldalról elkezdenék nyomni tömegesen az előbb említett Pentiumos netbookokat, akkor van esély rá, hogy a gyártók lejjebb vinnék az e450/c50 -al szerelt gépeknek az árát.
    Vagy nem, csak egyszerűen kifut a készlet régi árakon, és nem lenne több, hanem jönne az utódja, ugyanolyan árakon.
    Na vajon melyik fog bekövetkezni. Szerintem egyértelmű abból, hogy még ma is találni ilyen özönvíz előtti Intel n455-ös egymagos valamiket. És az ára sajnos nem tükrözi a tudását. Nem lenne az rossz gép, ha mondjuk max40-ért megkapnád újonnan. De 70-ért van jobb alternatíva. Kiárulni? Minek, valaki csak elviszi egyszer, mert olyan cuki rózsaszín, meg babakék meg stb

Új hozzászólás Aktív témák