Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz bigdady #18935 üzenetére

    Hehe, nekem van egy dm1-1020ed-m, még 2009-es, SU2300/X4500, ami szervizben volt, sokáig, úgyhogy beruháztam egy x121e-re, ami pont ugyanaz, mint az e125, csak más lokalizáció.

    A dm1 szerintem is zseniális. Papíron a CPU kb. ugyanaz és GPU-ban meg sokkal rosszabb, de hétköznapi felhasználásban sokkal gördülékenyebb érzetre.

    Én lelkes TP felhasználó vagyok, kimondottan szeretem a Lenovot és nem is adom el az x121e-t sem, pedig tulajdonképp tök felesleges. (Majd valaki lenyúlja a családban...)

    Engem egy dolog zavar benne, hogy a pöcökegér nem teljesértékű - ugyanis emiatt vettem, és a specifikáció szerint az, de nem, ez utólag a support fórumokból kiderült (nincsen benne tap-on-select funkció).

    Viszont olyan jó stramm, hogy sokkal bátrabban nyúzom, mint a dm1-emet, de az sokkal kényesebb, mint az új, tehát ez nem ma érvényes összehasonlítás, meg gyakorlatilag hideg és irtó halk. Illetve jó a tapintása is.

    Egy dologra cserélném most le: dm1-4050us-re, de azt nem látok és annyira nem erőltetem, hogy beszerezzek direkt. Ill. azt hiszem, nem szórakozom ezekkel sokáig, már gyakorlatilag elsődleges gépként használom őket (kompromisszumokkal, de szeretem ezt a méretet), úgyhogy lassan egy x220/230 lesz belőle.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák