Új hozzászólás Aktív témák

  • NathanCullen

    senior tag

    válasz mm89 #18313 üzenetére

    Elhiheted, hogy bírja a 6 órát, sőt bír tizenvalahány órát is, ha minden felesleges hardvert lekapcsolsz és leveszed a fényerőt, egyébként meg dokumentum olvasással bír az 10 órát is. A legjobb vétel 11,6"-ban a TP E125, 13,3"-ban pedig az E325, legalábbis ennyi 116k pénzért a legjobbak.

    Egyébként igen, csak méretben tér el egymástól az E125 és E325. Csakhogy az E325-nek nagyobb a touchpadje, illetve a nagy hely miatt jobb a hűtése, de nem mintha az E125-nek nem lenne az, annak is kiváló, de az E325-nek szinte terhelés alatt is szobahőmérékletű a burkolata.

    A Linuxtól pedig ne félj, szerintem mindegyik megy rajta, max. utána kell olvasni egy keveset.

    Somatom

    Így látatlanban is azt mondom, hogy biztos, hogy viszi azt a .mov fájlt, max. megfelelő lejátszó, codec illetve beállítás kell hozzá.

    A kritériumok: Nagy fájlok gyors mozgatása (usb3, vagy e-sata) Max 12collos (ez fér a tanktáskába), kültérben is nézhető kijelző Lan (lehetőleg 1000) és N -es wifi HDMI Az akkuidő lényegtelen.

    Lenovo ThinkPad E125: Matt 11,6"-os kijelző, kültérben is olvasható. e-sata, hdmi stb. van rajta. Más hasonló gépet nem igen találsz napfényben is olvasható matt kijelzővel, főleg nem ThinkPad minőséget. KATT IDE A kép nem jó az iPonon, hogy valójában hogy néz ki, keress rá a Googleben.

    bigdady

    micro sd-ről is lehet wint telepiteni usb adapter segítségével? (vagy adapter nélkül is megy?)

    MicroSD olvasó nincs benne. Pendrive átalakítóval biztos, hogy lehet, telepítettem úgy már egy párszor. Pendrive MicroSD átalakítóval Linuxokat is lehet telepíteni, nem csak Wint.

    [ Szerkesztve ]

    Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1

Új hozzászólás Aktív témák