Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    (#13384) kutyuska:
    - Ha Németországból veszi akkor azt kapja amit mondtam. Legalábbis én úgy vettem le az írásából hogy kinti ismerőssel hozat be. Nem radium vagy tonervilág. Így matrica nélküli német billentyűzetes német laptopot kap.
    - Nincs lehetőség garancia kiterjesztésre mert a nemzetközi garancia az max egy éves. Lenovo-ék mondták telefonba. Illetve kiterjesztheted de csak abban az országban lesz érvényes amelyikben piacra szánták az általad megvásárolt példányt.
    - Win7-re nyelvi csomagot csak az Ultimate-ben lehet feltenni hivatalosan. Mivel Home Premium-ot adnak hozzá ezért arra csak "trükközve" lehet feltenni. Ez meg EULA és Microsoft Magyarország információ.

    (#13387) Mercutio_:
    - iPon-ban magyar piacra szánt változat van. Szintén telefonon szintén Lenovo mondta (gyári szám alapján)

    (#13385) subaruman:
    - Ha nem sürgős akkor várj még, nyár végére olyan Kánaán lesz Brazos netbookokból hogy ihajj! :DDD

    (#13388) D_r_u:
    - Engem is zavar egy kicsit hogy le akarják tolni a torkomon a Win7-et de nekem nem akkora baj. Most cégest használok, akkor lenne sajátom (ha megszűnne a cég jól jöhet).
    - Tényleg nincs e-mail-jük. És ha felhívod őket akkor a 2 menüpontból is csak 1 él... szóval nagyon kidolgozott a rendszerük :D

    - X120e csak egy év... jó kérdés miért. Lehet meg kellene kérdezni Lenovoékat. :F

    [ Szerkesztve ]

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák