Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    válasz Numspa #13271 üzenetére

    "Ez viszont kifejezetten sértő szándékú beírás volt. Miért is kaptam?"

    Nos te jó nagy marhának neveztél én meg kedveskedve idiótának. Te felkaptad a vizet én nem. Azt meg hogy mit milyen szándékkal teszek... nos ha sértő szándékkal tettem volna akkor nem rakok egy hatalmas mosolygós arcot a végére.

    "Inkább megköszönnéd, hogy próbállak kizökkenteni a tévelygéseidből"

    Nem... te megtéríteni akarsz mint a katolikusok akik körbejárják a házakat és nem érdekli őket hogy te köszönöd jól vagy és eddig 30 éven át is a jól bevált és kipróbált eszméket vallottad. Nem ők meg akarnak téríteni ha beledöglesz is.

    "De úgy kell nekem, minek is akarok én egy szánalmasan félresiklott embert helyrerakni."

    Pont mint a sötét középkorban. Ha nem azt vallod amit én mondok akkor eretnek vagy és meg kell égetni... Ez az a mentalitás ami miatt a világ ott tart ahol. Mert ha valaki mást gondol mint te akkor az egyből félresiklott.

    Szóval köszönöm, hogy megtiszteltél becses figyelmeddel, de nem fogsz tudni ilyen stílusban megtéríteni. Én járok tovább a saját jól bejáratott és már kipróbált utamon. Te is járd a saját utadat. Én biztos nem leszek rajta. :R

    [ Szerkesztve ]

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák