Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    válasz Numspa #13261 üzenetére

    Igen drágák sajnos a mini-notik. De ha azt vesszük hogy 1,5 kilót röhögve elbírok, meg hogy be tudom dobni a kistáskámba is, kihúzza 5 órán át akár... ellenben a 15,6"-hoz külön táska kell, 3 kiló + felszerelés már meg tud izzasztani, illetve jó ha megy 3 órát. Szóval kinek mi a prioritás. Nagy teljesítmény + akár játékok, vagy könnyű, nagy "hatótávú" legyen.
    Optikai egység meg már az asztali gépemben sincs. Ha nagyon rám tőr az inger hogy DVD-t írjak akkor megoldom munkahelyen.

    Amúgy én most úgy vagyok vele, hogy nekem fontos a kis méret és a mobilitás, de azért ne korlátozza a felhasználási körömet azaz legyen a méretéhez képest erős is. Amennyire tesztekből tudom a Zacate és a Fusion APU megfelel ezeknek az elvárásoknak már. Így Inkább megveszem 110k-ért is, majd aztán bővítem. Bár még mindig kacsintgatok az Edge felé mert jobban tetszik a design-ja is. :) Sajnos az még NEO-s és nem annyira erős. Ám viszont majd 4 órán át lehet rajta filmet nézni akksiról.

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák