Új hozzászólás Aktív témák

  • ygernkot

    csendes tag

    Sziasztok!
    Netbookot szeretnék venni, de sajnos nem igazán tudom, hogy milyen paramétereket kéne figyelembe vennem. Előre is bocsi az ostoba kérdésekért, s nagyon köszi a válaszokat!

    Amikre szeretném használni a gépet:
    1) sulis dolgok > word, power point, excel használat, pdf olvasás> Projektorra csak akkor lehet kötni a gépet, ha van HDMI-csatlakozója?
    2) Skype > Webcameránál mi számít elfogadhatónak egy netbook esetében? A beépített mikrofon már annyira alap, h ezért nem írják ki a többi technikai jellemzőnél, vagy azokon a gépeken egyszerűen nincs?
    3) levelezés, netezés > a "wifi-paramétereinél" mit nézzek? mi számít jónak? ahhoz, h mobilnetet lehessen rajta használni, szükséges vmi, amire figyeljek a választásnál?
    4) filmezés és zenehallgatás > itt nem szempont a nagyon jó minőség, de egy évig külföldön leszek, s oda az új gépet szeretném vinni, szóval jó lenne, ha néha képes lenne lejátszani filmeket, s lehetne rajta zenét hallgatni.
    5) legyen kicsi és könnyű :)

    A Samsung NF210-esen gondolkodom, Ti mit gondoltok róla? Megfelelő arra, amire használni szeretném?

    http://www.samsung.com/hu/consumer/notebook-netbook/notebook-netbook/netbook/NP-NF210-A01HU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

    http://prohardver.hu/teszt/az_ujhullamos_samsung_nf210_netbook/nyomtatobarat/teljes.html

    " Ugyanis küszöbön áll az AMD Brazos platformja, mely hamarosan netbookokban is megjeleni, olyan multimédiás, HD filmes, flashes és egyéb grafikai képességekkel, amiket tesztalanyunkból hiányoltunk. Szóval a Samsung NF210 nagyon tetszett – még jobban, mint az Eee PC 10105PW – de most már inkább megvárnánk az AMD-s alternatívát. Ha csinál olyat a Samsung, nagyon jól járhatnak vele a vásárlók."

    Szerintetek érdemes megvárni az AMD platformot?

    Nagyon köszi előre is!!

Új hozzászólás Aktív témák