Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz upszilon #11779 üzenetére

    Nem tartom valami etikus dolognak lopásra biztatni a fórumtársakat.

    Ha a fórumon van Hackintosh topik, amely a jelenlegi moderátori álláspont szerint nyitva lehet, akkor nem értem, miért is pattogsz. Nem biztatom arra, hogy lopja el, de ott fog tapasztalaton alapuló válaszokat találni a feltett kérdésére. Az meg különösebben nem érdekel, hogy szerinted az, hogy eligazítom, mennyire etikus-e vagy nem. Én jogtiszta és legális szoftvereket használok, viszont nem fogom mások helyett eldönteni, hogy mit tegyenek, csak a feltett kérdésre próbálok útbaigazítással szolgálni. Ha ez neked nem tetszik, nem kell hozzászólnod. Amíg a fórumon engedélyezett a Hackintosh témaköréről beszélni és, addig nem fogok aggódni amiatt, hogy ezt megtehetem-e vagy nem, mert a fórum szabályzata ezt engedi.

    Egyébként pedig senki sem mondta, hogy "el kell lopnia". A kérdése, ha jól értettem, az volt, hogy legális OS X telepítőszettről tud-e netbook-ra telepíteni.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák