Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz upszilon #11464 üzenetére

    Nem veszem túl jó néven, amikor burkoltan lehazugoznak, úgyhogy legyél szíves visszafogni magadat. :((( Kb. 4-5 ULV Pentium M-es subnotebook-ot használtam ill. használok, mindegyiket hosszú távon, nem egy-két hétig és wifis netezéssel, általában közepes fényerőn ki tudtam belőlük hozni 5-6 órás használatot, igaz, ez 90% feletti állapotú (tehát új vagy majdnem új állapotú) akkukkal van.

    Nem én vitatkozom, a tapasztalataimat írom meg, és nem különösebben érdekel, hogy erre olyan kijelentéseket teszel, hogy "ez nem igaz", alátámasztás nélkül. Nem én folytatok hitvitát és nem vontam kétségbe a 8-10 órás üzemidő előnyét - teljesen higgadt hangnemben leírtam, amit én tapasztaltam. Ha nem tudod elfogadni, hogy másnak sikerült ilyen eredményekkel használnia a notebook-ját, az, tudod, nem az én problémám.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák