Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Osynho #10312 üzenetére

    Jó, segítek, nem azzal van a gond, csak erre a hozzászólásra még reagálnék..Akkor leírom még egyszer, értsd meg légyszíves, mit írtál:
    Mármint, hogy miért árt neki, ha 100%-ig töltöm?

    És akkor leírom én azt amit írtam:
    Ha otthon vagy, akkor nézegeted, hogy mikor lesz 100% az akksi, és akkor lehúzod és meríted? Na ez tuti nem használ neki....

    Szerinted a két mondat hol egyezik? Ott, hogy 100%, és kész, az értelme is más lett, mert ugye több szó is van bennük amik nagyon nem egyeznek. Még mindig nem ugyanarról beszélünk..

    Én azt írtam, ha otthon vagy, feltöltöd 100%-ig utána pedig elkezded meríteni? Mert ugye ott a konnektor, töltőn hagyhatod, ami ugye nem pukkantja széjjel az akksit, (mert az akksiban még mindig ott van az a fránya vezérlőelektronika, sőt, még kikapcsolt állapotban is mehet a töltőn, mindegy neki, mert az elektronika lekapcsolja, és max nem vesz fel a töltőről töltést, még a másol által emlegetett csodabios se szól bele a töltésbe, naná, kikapcsolt állapotban jó hogy nem..). Én évek óta használok laptopot, sose vettem ki az akksit, mindig töltőn volt mikor lehetett, és akkor ment akksiról, mikor nem voltam konnektor közelében. Tartsd Te is töltőn, mikor otthon egy helyen vagy vele, semmi baja se lesz.
    A lítiumakksik a töltések számától mennek tönkre, mondjuk fel lehet tölteni 1000 alkalommal.. Az nem lesz mindegy, hogy nálam egy napi 1 alkalommal 3 év lesz, vagy nálad napi 3 alkalommal 1 év. Tény, hogy nem 10-15 töltéstől kell tönkremennie, az akksigyártásban is lehet selejt, de ne aggódj, ha jól tudom az Asus 6 hónapot vállal az akksikra, addig mindenképp kiderül, ez hogy áll..

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák