Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz PNP #10274 üzenetére

    Most kicsit utánanéztem, lehet, hogy érdemes volna a Fujitsu Lifebook subnotik közül megnézned a P1610, ill. a P1620 modellt. Elvileg mindkettő 1 kg-os súlyú, WXGA (1280*800 felbontás), Core Solo ULV vagy Core Duo ULV processzorral szerelt (mindkettő lefutja azért az Atomot, tehát nem hiszem, hogy alkalmatlanabb lenne Photoshop-ra). Ráadásul valószínűleg a kijelző is köröket ver a szabvány netbook-kijelzőre (nem lepne meg, ha kiderülne, hogy mivel valahai felső kategóriás tablet PC-ről van szó, IPS-t kapott volna TN helyett, de erről nem találtam információt).

    Egyik sem vadonatúj, de lehet, hogy a Fujitsu magyarországi képviseleténél érdemes volna érdeklődni, hátha van garanciás refurbished példány valamelyikből, amit meg tudsz számlára venni. Persze nem tudom, mennyire vagy árérzékeny, valószínűleg még így is legalább 2-3* annyiba kerülhet egy refurbished Lifebook, mint egy vadonatúj, felső kategóriás netbook.

    (Érdekes, hogy pont az általam említett P7120-ból, amelyik 4-5 éves modell, találtam olyat, amelyik hivatalos refurbished példány, gyártói garanciával.)

    Igaz, ez már nem a netbook-os topikba való téma. :)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák