Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    válasz attika89 #8880 üzenetére

    ha ebayről amúgy nem rossz vétel tényleg.
    rendelnéd a cowont (ahogyan én tenném, ha lenne anynim, mert 40et szállitással együtt azért megér), akkor vedd meg minnél előbb. :)

    Zune HD jól néz ki, szép lesz, gyors lesz, és talán lesz mellette valamiféle jó üzletpolitika, sok játék, a böngésző is elég jónak igérkezik.. szal jó lehet ez, de basszameg. nincs dedikált gomb?? (most gondolj arra, cangázol, kabátod zsebébe a cucc, és meg kell álnod hogy számot léptethess, mert fagyott kézzel kivenni a cuccot elég rizikos pl.
    de akármikor. óriási hátrány. a hangja innentől kezdve hiába lehet kb olyan mint az s9-é.

    nekem tetszik a samsung m1 külsőre, ez a Zune HD ellen megy szintén, meghát a Creative is, de igazából valljuk be mind az iTouch (vagy iphone) ellenfelének készül lenni.

    de számomra egyik sem várós igy.

    a cowon új gépe meg még képben sincs, nemhogy mikorra fog elkészülni...
    sonynál legalább már pletykák vannak. és valószinűleg ők hamarabb is reagálnak a konkurencia válaszára, miközben megtartják a remek hangzást, és a gombokat, szépen átveszi a többi készülékből az előnyösebb dolgokat.

    a cowon s9 amúgy nem szar vétel tényleg, sokáig birja akkuval meg szépen szól, a kijelzője a mai napig pedig még mindig a legjobb.

    az hogy nincs rajta wifi, hát istenem, nem is mindenhol lehet wifi hálózatot elérni, meghát megtölteném én úgy a cowont, hogy ne unatkozzak ha annyira ráérek.

    A Creative Zii meg asszem nem amoled/oled lesz nem? Én - tom hogy hülyeség - de akkor meg sem venném. :)

    ui: Amúgy bizom a sonyban. egy ilyen dizájnos kütyüért a fél karom odaadnám, ha a kijelzője karcolhatatlan lenne, OLED és nem érintőképernyős, valamint jó sokáig irná, és ugyanaz az erősitő lenne benne mint az x-seriesben. és egy ilyennel már böngészni se akarnék meg wifi sem kellne csak szépen, nagyon szépen szóljon...

    vicc, hogy semmi értelmes nincs csak a sansa clip. (az ő helyükben húznék egy nagyot, megcsinálnám profibbra, dizájnosabbra a külsőt (meg anyaghasználat), javitgatnék még ezt-azt rajta, és akokr megint tuti nyerő készülék lenne jóideig)

    ui2: bocs a helyesirásért meg minden, hosszú i-m nincs, a többi meg sietség oka :)

Új hozzászólás Aktív témák