Új hozzászólás Aktív témák

  • ∂яσнυη

    senior tag

    Három év szünetet követően szellemtelenségem nyomán újra itt; adózom ezen korszerű vallásnak, a tudománynak, s gyermekének a technológiának. Az Úr bocsássa meg totemizmusom, s fogadja be lelkemet.-
    Ámen.

    Tisztelt Fórum Tagok!

    Következő eszközök egymással való szoktatásával próbálkozom, felemást tapasztalva:
    KANN (1st gen) és Sony MDR-1AM2

    A lejátszó szombat este került hozzám egy AVX-es tagtól. Aznap éjszakára kettesben hagytam őket, majd vasárnap is úgy tettem. Ezt követően a phone kimeneten keresztül a következő volt a percepcióm: némiképp fesztelen, s az alacsonyabb frekvenciákon részlethiányos mélyek, melynek eredményeként a közép tartomány valamelyest a háttérbe szorul. A magasak esetében szintén hiányérzetem volt részletek tekintetében, ráadásul viszonylag gyakoran fordult elő sibilence. A high és a normal gain úgyszint hasonlókat produkált. Egyedül a line-out volt az, ahol mindez helyreállt, s a szeparáció is javult. A balanced kimeneteket vezeték hiányában egyenlőre nem tudtam kipróbálni.

    Mi lehet a magyarázat a jelenségre?
    Az említett fejhallgató tudtommal kifejezettem alacsony impedanciával, s érzékenységgel bír, s a tapasztaltak szerint az unbalanced line-out is képes jelentős hangerővel megszólaltatni. Azt hogy a line-out mennyit hagy kihajtás szempontjából a fejhallgatóban tapasztalat hijján nehezen tudom megítélni.

    Mit gondoltok, mi lehet a magyarázat a jelenségre?

Új hozzászólás Aktív témák