Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz bucsher #31800 üzenetére

    Talán az X7-re is sor kerül egyszer. Ott az erősítőegységek variálása már komplikálttá teszi a próbákat.
    Aztán meg a Fioo cuccok nem is igazán zörgetnek. Az x5 elsője tetszett nekem, aztán amiket próbáltam egyik sem. Én nem vagyok oda az olyan lejátszókért ahol szoftver frissítéssel a hangzás is változik.
    A QP1r-en egy frissítést csináltam, ami 60-ról 120-ra állította a hangerő lépcsőket, meg bekapcsoláskor egy plusz logó van a "current amp mode" ami a Questyle védjegye, de semmi hülyeség a hangzással kapcsolatban, bokán is fostam volna magam. Már a QP2r is csak egy tucat hangú dap számomra.

    Az M3s egy igen komoly hangú dap pici pénzért. Ha az A&K sajátja volna, akkor olyan 1500 dodó körül árazná. Én a Junior és 70 fölé helyezem egyértelműen. A 70ii-t nem tudom meg a Kannt sem, a 100 és 120-asokat mellette kellene meghallgatni. Szóval nem sz@r az M3s. Tiszta, dinamikus, kiegyenlített, pici mélysúllyal, enyhén sötét, meleg karakter, jó/átlagos tér. A hangerővel sincs gond, bár a Pandorát nem nehéz meghajtani. Kihajtani már inkább az, de tetszett az M3s-sel.
    Ami panasz felmerült vele kapcsolatban az a BT kompatibilitással kapcsolatos volt csak, ami funkció engem nem igazán érdekel.

    (#31801) Tulku
    Igen, a mélység legfőképp ami a Pandorával nincs meg. De mint írtam ez nem egyszerű. A Chord Hugo 2-vel sem volt meg. Fikarcnyi pluszt nem ad a QP1r-hez képest. Aztán az asztali is, meg jó drága is....
    No mindegy. Ezért nem ér sokat csak olvasni róluk, meg specifikációt nézni. Kipróbálni, kipróbálni, kipróbálni. Az ősi mantra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák