Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Tulku #29230 üzenetére

    Köszi az ajánlást, de ez a cowon d2 nekem nem szimpatikus. Sajnos ezekben az okostelefonos időkben kirázna a frász még egy érintőkijelzős cucctól...

    (#29238) kemcso: "És veled szemben ott a tömeg, aki max Sansára/X2-re/stb költ mellé egy 5-10e fülessel."

    Na igen, végül én is arra jutottam, hogy nem szenvedek külföldi rendeléssel, meg ilyesmi, és az lesz hogy veszek egy Clip Sportot, azt kész.
    Hogy miért? Egyrészt mert telefon mellé minél jobb ha kisebb az mp3 lejátszó. Sok pénzt nem költenék rá, mert bár szinte egész nap a fejemen van, de irodába / bkv-ra/utcára ahol ráadásul nagy zaj van, minek vegyek durva pénzekért lejátszót? Ráadásul nekem edzőterembe is kell, oda meg a kis mütyi cucc az ideális. Ezért kedvelem a clip+-omat, a 2,5m-es kábel (jobb híján) több helyet foglal mint maga a player :D Ja mert amúgy fejhallgatóval nyomom, a fülesektől már kiráz a frász. Bár nem egy durva fejes, de egy hd561-esből csinált motördheades cucc, kb 13-15K árkategória (a hang mellett a lényeg a cserélhető kábel volt). Ennél több szerintem zajos helyekre nem kell (persze ez szubjektív).

    Ezért sem értem, hogy aki szereti egy kicsit is a zenét, és nem csak annyi kell hogy szóljon valami szar a fülébe, miért haltak ki ennyire ezek a lejátszók? Nem vették őket? Ez nem igaz.. Ok, a telefon sok mindent kiváltott, de szinte mindegyik brutálisan hallgathatatlan, kb mint a hangszórója. A teóriám még az, hogy talán a telefonról zenét hallgatók nem tudják, hogy ennél jobban is lehetne ezt csinálni...

    Viszont belegondolva, telefonról meg azért nem hallgatnék zenét (még akkor se ha jó lenne a hangminőség), mert pl. edzésen amikor a telefon nálam van, mintha egy 300g-os milka csokit tartanék a zsebemben. Ha meg irányítani akarom, akkor elő kellene vennem a telefont és bohóckodni az érintőkijelzőn. Nem oké... Ezzel szemben a mütyi lejátszóval nem kell szenvedni, hanem zsebből lehet kezelni. Mondjuk ha még mindig léteznének nokia 8210 szerű telók, amik napi szinten kb mindenre jók, akkor az nekem frankó lenne. De sajnos nem az ésszerűség és funkcionalitás vezényli a piacot.

    Na mindegy, clip sportot bepróbálom ha már úgy sincs semmi másra se Rockbox, ha meg nem jön be, max eladom és jöhet az az xduoo vagy mi. Már csak abban reménykedem hogy elbírja a 68ohm-os fejhallgatóm.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák