Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr@nkieWilde

    senior tag

    válasz trickyy #19433 üzenetére

    Igen, használt termék esetén az akkumulátor a legnagyobb lutri.

    Viszont ilyenkor azért lehet kis infókat szerezni a dolgokról a következőképpen.
    Megnézem az eladót: őstag, régi tag, és 55 pirossal és 0 feketével rendelkezik, tehát ha rákérdezel az akksira nála, szinte biztos, hogy valós adatot fog megadni róla.
    Amit ilyenkor még ki lehet harcolni egy ilyen kaliberű aktív tagnál, hogy adjon egy kis idő garanciát, utána már gyorsan megtudod nézni hány órát bír az akkumulátor egy töltéssel, és összesíteni kell a gyári adatokkal.
    Az látszik a feltett képeken, hogy a lejátszó használva volt. De lehet, hogy időben nem volt sokat használva csak kevésbé figyelt oda a külsejére.

    Meg kell nézni a többi hirdetését is.
    Nah itt van is egy kis buktató vagy érdekesség: több mobil lejátszót is hirdet!!! Bennem mindig felmerül ilyen szituációban a kérdés, hogy véletlenül egy "kereskedővel" van-e dolgom (személyes tapasztalataim alapján én nem szívesen veszek kereskedőtől semmit sem).
    Egyszer egy Nokia 8850-esre pályáztam, megnéztem a többi hirdetését is a figurának, és akkor per-pill nem hirdetett mást. A hirdetést úgy adta fel, mintha saját maga használta volna a telefont. Megvettem, megkaptam és előtte hiába kérdeztem fűt-fát, azért kis negatív meglepetéseket tartogatott nekem a készülék, jó volt, működött, de én hibátlan példányra vadásztam, az nem volt az, így tova is adtam rajta gyorsan.
    Még aznap sok telefont tett fel, és azóta is abból él, hogy itt bizniszel. :DDD

    Amit én fixre tudok ajánlani, hogy kipróbálás nélkül ne vedd meg.
    Ez persze csak saját véleményem, saját praktikám, de eddig elég sokat segítettek.

    Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!

Új hozzászólás Aktív témák