Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    Sajnos az iAudio U3 lejátszóm elhalálozott (R.I.P. :O ) néhány hónapja és most már időszerű lenne egy új lejátszó beszerzése. Anno (2006-ban) nagyon jó áron meg tudtam venni ebay-ről, de mai fejjel már nem adnék közel 50k-t egy zenelejátszóért.

    A Cowon minősége hangzásban nagyon ott volt, ezért is gondoltam az iAudio E2-es lejátszójára első körben. A kijelző hiánya nem verne orrba, az utóbbi években, ahogy öregszem ( :D ), a minimalista dolgok tetszenek, tehát nem baj ha célszerű és nagyszerű egy eszköz. (viszont csak pixmanián, meg chipneten lehet őket kapni, nem tudom, érdemes-e előbbiről rendelni...)

    Olvasni pedig tudok, látom, hogy a Sandisk Clip+ ajánlott, de a kérdésem az lenne, hogy az iAudio E2-höz képest hol van ez? Nekem az kell, amelyik jobb. Szerencsére mindegyik elbánik a FLAC formátummal, az akksiidő tekintetében gondolom néhány órával a Sandisk vezet, igazából mindegyik "elég gyenge", de ezt a kompromisszumot lélekben már elfogadtam.

    PS.: a különböző fórumokon előkerülő téma, hogy a Cowonnak is volt egy-két lejátszója, amivel mellélőtt, de az E2-ről alapvetően kellemes véleményeket lehetett olvasni.

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák