Új hozzászólás Aktív témák

  • macera2

    aktív tag

    válasz andorra #15149 üzenetére

    Kösz az infókat, elindulok a nyomon. Bocs ha nem voltam elég érthető. De előzőleg Clip+-om volt, és ennek a kezelését keresem itt is. A Clip+, meg a külső kártyája MSC módban úgy működött, mint egy Pen Drive. Áthúztam rá az előzőleg a PC-n megszerkesztett a mappát, v. mappákat, aztán lejátszás esetén, u.ilyen névvel meg is találtam őket lejátszón. Megnyitás, lejátszás, stb... Gyakorlatilag ilyen szolgáltatást keresek itt is.

    A Fuse esetén, pedig, ha áthúzok egy mappát a külső kártyára. v. akárhová, akkor a mappa neve eltűnik, a tartalma pedig az előző mappa tartalma mögé másolódik. Így később már nem tudni, hogy a kérdéses fájlok -amik néha csak számozva vannak- milyen nevű mappához tartoztak. Pedig a PC / saját gép -el vizsgálva a Fuse-t az áthúzott mappák, Fuse-on eredeti névvel, jelen vannak. Szóval ez volna a gondom.

    Ezzel az mp3 tag editorral még nem volt dolgom, ajánlhatnál egyet, de a Guglin is körülnézek.

    Hogy valami jót is mondjak, mond hogy igénytelen vagyok, de én a clip+-al is elégedett voltam, de a Fuse szerintem sokkal profibb mint a Clip+. Felépítés, kezelés, esztétika, stb. A rádiója érzékenyebb mint az asztali Grundig rádiós CD lejátszóm rádiója. És ennyi pénzért? (ebaj). Ha ezt a kis prücköt ki tudnám köszörülni, akkor azt mondom, hogy a világ csodája.

    [ Szerkesztve ]

    A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .

Új hozzászólás Aktív témák