Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz vili13 #14851 üzenetére

    Az NC szerintem zseniális (lenne), azt leszámítva, hogy füldugóhoz kötött, így viszont nekem totál haszontalan. Esetleg hordhatnám mindig magammal a gyári füldugót, de... nem is értem, miért nem ajánlottam fel pontinak. Talán azért, mert úgy vagyok vele, hogy egyszer majd valahol marha jól fog jönni, de kb akkor használtam, amikor elhoztam a sráctól a lejátszót, és próbálgattam. Valami olyan megoldás kellene, hogy a lejátszón lenne a mikrofon, vagy lenne egy hosszabbító, és a kábelbe lenne építve egy 3.5-ös aljzattal együtt. Kevésbé volna hatékony, de működne bármilyen füldugóval. Így viszont eleve bukó a koncepció, mert hiába jó ennyire a lejátszó hangja, ha pont a szűk keresztmetszethez köt a zajszűrő funkció. Ez egyébként általánosságban is jellemző az X-re: a csodafeature-ök fele szinte totál használhatatlan. Én jobban örültem volna, ha tanulva a korábbiakból az "utódnál" mindent lecsupaszít a Sony plusz képeznek hozzá egy baráti árat. Bár végülis erre mozdultak el...

    A gomb nekem oldalt nem annyira jó, mint a mostani megoldás, ami tulajdonképpen tökéletes: az aljzat is ugyanott van, így értelemszerűen állítva teszi az ember a zsebébe, nem törik meg a kábel, és a gombok is kéznél vannak úgy, hogy még csak nem is zseben keresztül kell őket nyomogatni.

    Amúgy meg olyan szívesen vennék valami nem-Sonyt, aminél a feature-szet is következetesebb, meg mondjuk terjedelmesebb (pl formátum támogatás terén).

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák