Új hozzászólás Aktív témák

  • raven12

    senior tag

    válasz Shufny #13622 üzenetére

    Nem tudom, lehet, hogy benevezek rá, ha megjött és kipróbáltad, légyszi írj róla véleményt! Főleg amúgy az is érdekel, hogy mekkora a max hangerő.
    Mondjuk kicsit necces, mert nemsokára szeretnék egy ZTE Blade-t beújítani, ami ugye 30-40 körül van, és tökéletes zenelejátszásra, révén bármilyen szoftver rámegy és azokon elég komolyan lehet az EQ-t babrálni, a füles meg az emberen múlik... És ehhez képest az a 16ezer nem kevés.
    Aztán meg lehet, hogy megéri, mert elég vájtfülű vagyok, és bár a mostani SE walkman fejbedugós fülhallgatóm is elég jól szól, azért egy olyan prémium füles biztos álom lehet.
    A Fuze meg jóval olcsóbb, elvileg eléggé nagyon jó a hangzása, még videót is lejátszik (ami egyébként nekem hót felesleges, amúgy is jó nagy hülye volt, aki egy 1,8colos, 176x220-as képernyőre kitalálta, hogy tudjon videót meg képet lejátszani, nagy állat volt).
    Ami fontos még nekem, a menüelrendezés, valszeg sokat fogok navigálgatni, bár az még jobb lenne, ha lehetne lejátszási listákat összeállítani, no meg hogy az adatokat rendesen mutassa. Ebben kicsit hátrány az N2-nek, hogy gondolom görgetős informálórendszere van, azt nem annyira szeretem, jobb egyben látni az egészet. (No ezért volt kib*szottjó a mobil, ráadásul a walkman miatt megabassal).

Új hozzászólás Aktív témák