Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    válasz attika89 #11709 üzenetére

    a cowon úgy versenyképes, hogy lassan nincs érdemi konkures. mégis mi?
    egy sony aki csúcskészülékét hirtelen kivonja a forgalomból? az iriver aki anno zseniális cd-lejátszókat készített ma már érdemben egy jó pmp-je nincs. a spinn is egy nagy (nah jó kis...) nulla még a cowon s9-hez képest is. samsung még jó lejátszókat gyártana, de szerintem ők most minden erejüket az okostelefonokba fektetik. ha ez nem igy lenne, már rég lenne amoledes pmp-jük. p2, p3 promózására sem figyeltem fel annyira, szerintem nem véletlen.

    szóval gyenge a konkurencia. persze ettől elismerem még hogy a cowon az első, de szar és kicsit elkésett lépéseket tesz meg most vagy fog megtenni. a samsung p2 (és p3) remekül szólt és elég olcsó is volt, azt a "hangmotort" ha beépítik (és ez lehet meg is történt) egy okosba akkor sem emelkedik véleményem szerint drasztikusan a teló ára.

    a cowon drága, jelenleg az egyik ha nem a legdrágább (mezei) pmp. (ritkaságokat, meg ilyen "noname"(=számomra ismeretlen de brutális árakon árult) high-tech speckó hangkütyüket most hanyagoljuk. :D

    a zune HD még jó kütyü lenne, csak hát se dedikált gomb, a böngésző is nulla, nem vonz.

    egy idő után szerintem úgysem lesz pmp, vagyis mindegyik pmp androidos netezős kütyü lesz. ez már elvárás olvasva a kinti fórumozókat is. a sansa clip méretű kütyüknek persze mindig lesz létjogosultságok. :)

    bwoay: azért nem teljesen eltérő a rendeltetésük. :) a pcknél is vannak már mindenféle hangkártyák a szép hangért, ez lesz majd az okosteló fronton is. a nagy versenyben mindenki többet akar mutatni, valamivel csábitani kell a vevőket, jönnek majd ide is a még szebb hanggal, még erősebb akkuval és ugye a többivel. idő kérdése.

    a samsung lehet el is kezdte ezt a DNSe beépitésével.

    nah de unjátok a témát tuti. :D nem győzködök én senkit, ha valakinek nem kell a net, akkor a cowon j3 nagyon jó kis kütyü lesz. jobbat nem fog találni. :) nah mára good night! :)

Új hozzászólás Aktív témák