Új hozzászólás Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    felteszem itt is a kérdésemet, hátha a főszakácsok, vagy a mélybúvárok tudnának nekem segíteni... :)

    témázni szeretném a telefonomat, de nem utólag, hanem már a romba nyúlnék bele. azzal tisztában is vagyok, hogy melyik apk-ba, és hol kellene belenyúlnom ,meg mit, de egyenlőre csak a drawable részbe tudtam piszkálni.

    ha apktool vagy apkmanager meg egyéb hasonló programmal próbálkoztam, a decompile sikeres volt, szépen kicsomagolta az apkt, tudtam xml-t is szerkeszteni, nem csak png-ket cserélgetni, de ha compile vagy sign folyamattal vissza szerettem volna állítani, akkor megbukott a folyamat, vagy már a visszacsomagolás során, vagy megcsinálta log szerint hiba nélkül, de a telefonon való telepítésnél mégis hibát jelez, és nem települ, azzal a hivatkozással, hogy a nem megfelelő compile...
    sokat próbálgattam, míg nem kipróbáltam azt, hogy decompile, majd mindenféle módosítás nélkül compile, sign, és így sem jó. tehát elvileg ugyanazt csomagolta vissza, mindenféle módosítás nélkül... :(
    próbáltam úgy is, hogy a public.xml-t töröltem, helyzet ugyanaz. folyamat végigmely, log szerint hibamentesen, de az apk a mobilon használhatatlan.
    Valaki erre? ötlet, javaslat? Megoldás? :) mivel tudnám szerkeszteni úgy az apk fájlt, hogy szerkesztés után használható maradjon?!

Új hozzászólás Aktív témák