Hirdetés
Aktív témák
-
jeni
félisten
hát mintha olyat írtak egyesek,hogy kizárólag 100% feltöltött aksival kell telepíteni
valahol olvastam,hogy lehet egy buherált usb kábellel feltölteni megkerülve az elektronikát,mert az most hardveresen le van tiltva ezért nem tudsz tölteni.
egy aksira kell ráforrasztani és úgy betenni a telóba,van ilyen infó a neten -
jeni
félisten
Budapesti vagy? Mert az könnyen megoldható,bár néhány pofa sörbe belekerül majd-viccen kivül így tudod legolcsóbban megúszni a dolgot,bár kérdése,hogy lehet e életre kelteni a telódat az aksi feltöltése után?
szerintem keress rá arra képre,hogy ha nincs kéznél tartalék feltöltött aksi,azt hogyan tudod forrasztással helyre hozni a feltöltést?
-
domerator
veterán
Cache es dalvik torles utan siman csak flasheld ujra a romot, hatha segit. Minden adatod megmarad.
---------------------------------
ngyjns
Kezdd elolrol (gyari recoveryben data es cache torles utan) de hasznalj 5.5-os RSD Lite-ot... a defy.prisonblock.hu oldalon szerintem fenn van. En tegnap ezt hasznaltam 2x is este es hibatlanul ment fel a SEA es a CEE is, a vegen nekem is manual powert irt ki, de nem huztam le az usbt es a telo szepen elindult magatol.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest