Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    többen kérdezték priviben:
    Quark XDA-s oldala - vagyis Defy JB CM10 amire én csak QCMX-ként szoktam hivatkozni.

    jelenleg 3 file-t kell leszedni, hogy működő rendszered legyen.
    - CM10-20121018-NIGHTLY-mb526.zip
    - erre kell feltenni még: update_for_18.10_v4.zip
    - valamint JB-s gapps - minimal, vagy full, egyéni választás (ezekhez is van fentebb file ill. link)
    ezeket femásolod sd-re, recoveryből telepíted (ha nem tudod mi az, vagy ne kezdj bele, vagy tanulmányozd át beugróként az 1. hsz-t...)
    - telepítést követően wipe cahce nem árt - nem muszáj elvileg, én szoktam.

    Ha CM vonalról telepítenéd, akkor nem muszáj a factory data, de szerintem biztos ami biztos alapon gyalulj le mindent, tehát wipe all-in: cahce, data, dalvik

    fenti 2ndboot-os kerneles verzió b á r m i l y e n Defyre (sim, +, piros, zöld) felrakható - ne ijedj meg, a modelszámot viszont átírja MB526-re. Azt mondják, simán vissza lehet térni bármire - eddig nem próbáltam :) szóval olvass/keress utána, s ne engem szidj, ha mégse... Amúgyis, a romolás csak saját szakállra - mindenki a sajátjával veri a csalánt ugye. / Majd a JB-s WIUI-nál kiderül, ittragadok-e vagy sem :) /
    Első boot lehet, hogy hosszú lesz - akár 10 perc is, s pirosan fog világítani a led, ettől se ijedj meg. ha 10-15 perc után nem bootolt be, akksi ki-be, próbáld újra a bootot.
    Ha boot közben felvillannak az alsó "gombledek", akkor csak türelem kérdése, s jó lesz - ha az első 1 percben ilyet nem láttál, nyugodtan lehet akksi ki-be - akkumulátor töltöttségére figyelni!

    igazából más egyebet nem csináltam - nem állítgattam semmit, jelenleg 170-220 közötti szabad ramom van, nálam ki van kapcsolva mindennél a HW (angol nyelvre állítva nem fog kivágni a progi, a kikapcsolgatások után visszakapcsolhatod magyarra pl.) Hagytam mindent alapon. Repülőben nagyon keveset eszik - 6-9 óra alatt 1-2%-ot... szerintem ez nagyon jó. A napközbeni készenléti fogyasztás is javult, bár ezen remélem, még dolgozik Quarx.
    Egyéb észrevételeimért nézd vissza utóbbi egy hónapos hsz-eimet, látványra meg lesd meg egy kicsit régebbi 13-i, videot.

    azt hiszem nagyjából ennyi. nem hibátlan a rendszer, senki nem ragaszkodik hozzá, hogy feltedd - nálam a telepített progik száma 60 alatt van, lehet ez is közrejátszik a szmút működéshez - eltekintve a néha-néha beakadástól, és az átlag 2 naponkénti spontán reboot-tól :) S kéretik figyelembe venni, hogy a Defyk lelkivilága nem egyforma, mint már láthattuk: vannak készülékek, melyek bizonyos romokat nem szeretnek, ebbe bele kell törődni a tulajnak.
    Bocs a hosszúért - használja aki akarja egészséggel,
    peace!

    fa4hu: igen, ez az ami feltűnt nekem is - nincs valami egyéb progi, amivel normálisan lehetne mérni/nézni a processzorhasználatot QCMX alatt?

    [ Szerkesztve ]

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Aktív témák