Aktív témák

  • dutkair

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Nemrég nyaraláson voltam és ugye GPS-ként (iGO-val) használtam a Defy-met és arra lettem figyelmes, hogy időnként nemhogy nem tölt, hanem merül a telefon az amúgy tökéletesen működő töltővel. Egy ideig nem tudtam mi lehet a baj, a Miui romra gyanakodtam, merthogy akkor azt tettem rá frissen, és a korábbi CM7-en nem volt ilyen probléma. De utána visszatértem a CM7-re, jelenleg is az van rajta, de a hiba továbbra is fennáll. Viszont észrevettem, hogy a telefon igencsak meleg sőt, forró lett GPS-ezés közben ugyhogy belenéztem és kiderült, hogy az akksi ilyenkor 46 fokos... egyből gondoltam, hogy ez lehet a gond, úgyhogy elkezdtem hűteni a klímával, és csodák csodájára ahogy lehűlt, újra elkezdett tölteni...

    Ezek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy az iGO annyira használja a processzort, hogy, az akksi ennyire felmelegszik, pedig ugyanúgy használtam ugyanazzal a beállításokkal ahogy már több mint másfél éve.

    Próbálgattam másik rom-okkal, állítgattam a CPU-n, visszaállítottam 800 MHz-re de a hiba továbbra is fennál.

    Ha valaki találkozott már hasonló problémával, az kérem írja meg a tapasztalatait, mert az iGO-t mindenképp meg szeretném tartani, mivel messze a legmegbízhatóbb és leghasználhatóbb navi program.

    Esetleg van valami olyan proci beállítás amivel jól működne?

    Másik dolog, hogy esetleg nem-e az akksi a baj, talán már öregszik és ezek a jelei, hogy hamar felmelegszik a nagy terhelés hatására?

Aktív témák