Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kisbarack #21427 üzenetére

    Isten őrizz, hogy a tegnapi, általad kirobbantott veszekedést fel akarjam melegíteni, de az azóta írott összes, és ezen legutóbbi hozzászólásod is arra indít, hogy a fórum nyugalma érdekében adjak egy jótanácsot, hátha megszívleled.
    A javaslatom: szedd össze, rendszerezd magad és a kifejezésmódodat, mert rendszeresen összevissza írogatsz, és a veszekedés is abból indult ki, hogy tegnap délután feltettél egy kérdést, majd nyolc órával később elkezdtél veszekedni, hogy itt csak saját levükben fővő sznobok vannak, senki sem válaszol a kérdésedre, - csakhogy az a kérdésed ugyanolyan megválaszolhatatlan zagyvalék volt, mint az öt nappal korábbi kérdésed, amire később szintén hivatkoztál. Aztán elkezdtél májusi élményeidre hivatkozni, pedig az akkori élményeidkor még sehol sem volt ez a topik, amely május végén indult el, te pedig december huszadikán szóltál rajta először hozzá (legalábbis kisbarack néven először).
    Érdemes elolvasnod ezt a hozzászólásodat is (amire ezt a "választ" küldöm, azaz a (#21427)) újra, mert tanulságos, illetve kíváncsi lennék, hogy te érted-e.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák