Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Davebowman #21243 üzenetére

    Én sosem mentem rá ennyire az akkukímélésre... nálam ha wan wifi, akkor ki sem kapcsolom, folyamatosan frissül 3 email, a facebook, meg időjárás is (3 óránként) hírekkel.
    Ha ezek nem mennének, akkor (legalábbis nekem) semmi értelme nem lenne az "okos"telefonnak.
    Ma reggeltől pl. 4,5 óra üzemidőben volt 3/4 órányi aktív kijelzőhasználatú net, telefonálás, youtube, mail, kis stream a pc-ről (nem is nézem melyik mennyit használ pontosan), és valóban fogyott is az akkuból 8%....de bakker ma még keveset is használtam eddig (többet szoktam), és ha kell akkor töltöm. 50% alá nem szoktam nagyon engedni az akksit, mert ha megyek valahova, akkor jó ha kibírja töltés nélkül, de minden este rádugom a töltőre, és reggel leveszem, aztán kész, mert így is bőven bírja a napot. Wifi folyamatosan bekapcsolva ha otthon, vagy irodában vagyok, különben meg 3G (na jó az nem állandóan, csak ha több órát nem vagyok más net elérhetőségnél).

    Mivel sok mindenre képes, én (persze nálam is van olyan funkció ami nagyon ritka...pl gps, mert arra van a kocsiban egy) ki is használom de pl az általad leírtakra egy symbian-os nokia is elegendő lenne (nekem).

Aktív témák