Aktív témák

  • ant75

    csendes tag

    sziasztok.. Örültem hogy rátaláltam erre a fórumra, remélem itt lesz tanács. a hozzászólásokat olvasgattam de rengeteg van és nem leltem ilyen problémát se megoldást.. de ki tudja.

    adott egy motorola defym vodás, 2.1-1 androiddal.. ujabbat nem enged feltenni, hivatalosan.

    igazából nekem jó így is a telefon mert többet is tud mint amit kihasználok, de van egy nagyon kritikus dolgo az életemben amit elvárnék egy telefontól és ez a telefonálás.
    Emiatt cseréltem le a samsung i8900-t is, mert problémás volt, erre cseberből vederbe.
    Hívni tudok vele, persze rendszeresen lebont, nem szereti a beszélgetést, de ezt is túlélem napi 5-10 alkalommal bont szét csak beszélgetést.
    Becsületes felhasználó lévén van 2 autóban is handsfree szett és itt kezdődik a baj. Még soha nem tudtam használni mert mindkét autóban a másik felet szakadozottan hallom. Párom xperia-ja hibátlan, meg előtte nokia tulaj voltam és soha nem volt bajom, de ez megoldhatatlan probléma. a youtube szépen szól de a telefonbeszélgetés nem.

    valaki tud rá megoldást ? mit lehet vele tenni ? Illetve az érdekelne hogy headset esetében (motorozáskor kellene) mit lehet tenni ha a headseten megnyomom a gombot és a defy foglalt jelzést ad mintha lenyomtam volna, pedig fel akartam venni mert csöngött.. a páron telefonja ha csöng, megnyomom a gombot felveszi, itt meg a foglaltjelzést adja. lehet ezt valami szoftverrel módosítani hogy használható legyen ?

    Ill a másik kérdés.. Normális hogy úgy visszhangzik minden hogy már rengetegen panaszkodtak hogy rossz a telefonom.
    ez normális ?

    nagyon fontos lenne hogy telefonálni tudjak vele, jobban mint bármi más és el vagyok keseredve mert pont jó telefon lenne nekem... de ezek fontosak.

Aktív témák