Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz domerator #11712 üzenetére

    Nekem külön tetszik a fekete, és simán olvasható.
    Aki használt régi rezisztív TN+Film paneles kijelzőt (HTC Diamond2 for example) annak áldás ez a mostani kijelző :D
    Mellesleg nekem:
    A tárcsászó háttere kékes, a kontakt menü háttere fehér, az SMS menüje fehér, stb.
    Nem nyúltam semmihez, a sima Defy+ ROM beállítása ilyen, de a gyári Froyo is ilyen volt... :D
    Egyedül a launcher háttere fekete, de azok közül a gyakran használtakat, mint bizonyára tudod, ki lehet pakolni. Erre értette Chab7 amit írt.

    Mivel alapból sötétebb, elegánsabb ruhákban járok, amihez szeretem, ha mennek a dolgok, nekem még a home screen háttere is fekete... És mégis simán látok rajta mindent.

    Ha mindenáron bele akarod magyarázni, hogy mennyire jó a CMIUI, akkor keress más példát szerintem. :DDD

    @11734:
    Nem a saját véleményed írtad le, többször kihangsúlyoztad, hogy ez nem szubjektív vélemény, hanem "fizika".. Olvass vissza, rájössz, hogy más szemében igenis "térítő" szöveg volt, amit írtál :D Ezzel nincs semmi baj, én is sztárolom a Defy+-ot, kellenek emberek akik rávesznek másokat ROMcserére :D

    @11741:
    Nekem is ez a bajom vele. Nagyon sok mindenre ott a beépített megoldás, ami "végül is jó arra, amire akartam, szóval elég", és megtanulsz vele élni, használni. Nagyon jó dolog ez, Jobsék jól kitaláltak mindent, aprólékosan. De én nem szeretem, ha beszabályoznak, ha én valamit amúgy akarok csinálni, akkor addig keresem, amíg meg nem oldom.

    Meg megvan az egésznek az a hack feelingje, amikor hárman a vállam felett nézik a buszon, ahogy a bootmenüben VSelt állítok :D Ezt a fajta moddolhatóságot, amit jelenleg az android, és ez a teló jelent, nem adnám semmiért. Nagyon sokat volt a kezemben iPhone4, hihetetlenül jó telefon, csak tényleg "készen van", de valahogy mégis kicsit "egyen". Ha nagyon akartam volna, vehettem volna, de nekem ez jön be.

    Természetesen ez mind magánvélemény!

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Aktív témák