Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    Áááámberek, és egyéb szerzetek!

    kezd kicsit (nem kicsit?) sekélyessé válni a vízszint - emelkedik a föld, vagy csökken a víz?:)
    kezdetek zsigerből elbeszélni egymás mellett...

    ha nem tudnátok, _mindannyian_ DEFY-t használtok.
    Hogy ki milyen rommal... egyéni szocproblem. Mindenki azt, amit - vagy amit más rátukmál...?
    vagy amit rátukmál másra?
    s mindezt azért, mert ő (vagy más) lefikáz egyes rom-okban valamit...?

    továbbiakban talán csak a szubjektív pozitívumokat kellene megosztani ki-ki "saját" romjával kapcsolatosan, s ha marad még cseppnyi objektivitás is az illetőben, akkor elmondhatja, mi az ami nem tetszik benne, mi az, ami szerinte rosszul működik...nála. (hiszen mint tudjuk, user error ide v. oda, de nem mindegyik készülékre települ fel normálisan mindegyik rom...)

    korábban is megjegyezték többen, hogy tökéletes rom nincs. s most akár a két nagy tábor programozói össze is foghatnának és készíthetnének egy MiM7-et, a két romból összehozva, az se lesz sokak számára tökéletes... hiszen nincs is tökéletes, a tökéletes az untat (bosszant...? lásd szinfon példa, mint fentebb említette valaki.)

    s persze: Peace! ;)

    s hogy a témához is hozzászóljak: Blue Dado témát használok WIUI alatt - s ami nagyon tetszik benne, pl a színes ikonkák a beállítások menüben. nagyon feldobja - legalábbis számomra :)

    ugyanakkor találtam egy lockscreen-t amiben át szeretném formálni az ott indított programokat. Tehát hogyan tudnám kicserélni hogy ne az alap calendar induljon, hanem pl a gemini naptár?

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Aktív témák