Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz chab7 #11720 üzenetére

    Szőrszálhasogatsz, térítesz. De mindegy.

    B@sszameg az a jó kib..ott bánat... miért térítek? Mi volt ebben térítés?
    Leírtam egy fizikai tényt, ami úgy van... leírtam az én SAJÁT véleményemet a miui-ról, aminek az volt a lényege, hogy ezt a fizikai tényt jobban kompenzálja, mint az alap droid. Leírtam az ezzel kapcsolatos válaszokra az én SAJÁT véleményemet, amik szintén igazak. Az, hogy másnál ezek a dolgok hogyan működnek (tárcsázó, segédprogik alkalmazása, stb.) az már erősen szubjektív. Ez nem szőrszálhasogatás és nem térítés... chab, pont tőled nem vártam volna, hogy ennek minősíted!

    De hogy engem rá akarjanak beszélni valamire ami nekem nem jön be
    Annál jobban nem fog.

    Elárulod, hogy mivel akartalak rábeszélni?????????? Felőlem olyan romot használsz, amilyet akarsz. Te és még jópáran sokszor leírtátok a véleményeteket a CM-ről, a Defy+-ról... sokan nem éppen kíméletes hangnemben összevetve mondjuk a miuival... akkor miért pont az én véleményemmel van baj? Mozz miért fikázhatja a miuit, amikor épp CM-et használ? miraterminátor miért fikázhat minden más romot és kvadrantot és általánosságban szinte mindent a CM-en kívül?

    ELMONDANÁ MÁR VÉGRE VALAKI, HOGY MI A BAJ AZZAL, HOGY LEÍRTAM AZ ANDROIDDAL KAPCSOLATOS VÉLEMÉNYEMET ÉS A FEKETE SZÍNVILÁG SZEMRE TETT ELŐNYTELEN HATÁSÁT? De pontosan, idézetekkel, mit mondtam rosszul és miért, kit bántottam meg, mivel, hogyan!!!!

    Mondtam Mozz-nak is hogy jöjjön vissza? Nem.

    Én mondtam neked, hogy gyere miui-ra? Ha esetleg igen, akkor is mi a baj vele? Rosszat akarok ezzel bárkinek is?

    A rohadt kurva életbe hogy nem lehet normálisan fórumozni....

    [ Szerkesztve ]

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák