Aktív témák

  • Neck

    veterán

    Nem tudom, mitől lehet (meg vagyok átkozva az USB-vel, nem csak ezzel a problémával, amúgy is), de lassú a másolás a Defy-ra. Eddig azt hittem, a gyári memcard a ludas, de a CL4 16GB kingston is ezt csinálja.

    Fogok egy 180 megás sorozatrészt, elkezdem másolni (tök mind1, hogy WinExplorer, vagy TC - utóbbinál kompatibilis mód, meg nagy fájl támogatás bekapcsolva) de max 1700-ig ugrik fel, általában inkább 1000-1200, és időnként "megáll" a másolás 3-4 secig (nem mozdul a %), aztán amikor elindul, akkor 300-400-al másol, aztán felugrik megint 1700-ra, visszaáll 1200-ra, stb.

    Az SDtools viszont 6.7MB írási, 17 MB olvasási sebességet mutat...

    A telefon természetesen USB Mass Storage módban van.
    Ez mitől lehet? Ez normális? Szerintem nagyon nem. :(

    Több gépen is próbáltam, most épp csajos laptopján, de fixen csinálja. Az én gépemen annyival szarabb a helyzet, hogy nekem még az alaplapi USB vezérlő is szar a P5B-men, úgyhogy nekem az USB2.0 se megy, és a 4 portból 2 fos.

    A 16-os használatbavételét úgy kezdtem, hogy beraktam a memkarit, megformáztam a telóval, aztán elkezdtem rá másolni a cuccaimat.

    Ötlet?

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Aktív témák