Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    Gyári Froyo CCE van a telómon, de hátha tud valaki segíteni itt.
    Szóval: Hogyan tudnám eltüntetni a 2.2-vel érkezett Lite Address Book-ot?
    Leírom mi a problémám vele:
    Még 2.1-et használtam amikor a gmail fiókomban rendberaktam a címtárat ez alapján. Tök jól működött a dolog, a gyári telefonkönyvben is jól jelentek meg a nevek (vezetéknév, vessző, keresztnév), ha hívtak akkor is jól írta ki, sms-eknél is. Nem is kellett volna külső app a helyes sorrendhez, a go contacts-ot csak egyéb szolgáltatásai miatt használtam.
    Aztán frissítettem 2.2-re és megjelent ez a Lite Address Book nevű csoda. Ez magasról lesz@rja hogy vannak beállítva a gmailben a kontaktok, csakis keresztnév-vezetéknév sorrendben mutat. Go contacts továbbra is van fent, de ez csak a kontaktoknál mutatja helyesen, a hívásnaplóban és az sms-eknél már nem, valószínűleg a gyári telefonkönyből veszi az infót.
    Ami még érdekes, hogy ha a gyári kontakt kezelővel megnyitok egy névjegyet, akkor "Linked profiles" fül alatt megjelenik a gmailben beállított helyes sorrendű kontakt. Ha a Contacts alatt bemegyek a beállításokba itt talán lehetne választani, hogy mi szerint mutassa a névjegyeket, de a Lite Adress Book inaktív, nem tudom kivenni a pipát. Pedig nekem erre rohadtul nincs szükségem, én azt szeretném, ha csak a Google címtáramat mutatná.
    Ezért gondoltam arra, hogy talán ha ezt az egész Lite Adress Book dolgot kiiktatnám az talán segíthetne. (titanium backuppal nem látok hasonló nevű dolgot a listában)

    Remélem nem voltam túl hosszú és valamennyire azért érthető volt a bajom. (tudom két megoldás is van: 1. elfogadom így, 2 alapból fordítva töltöm ki a címtárat, de annyira jó volt hogy működött 2.1 alatt... )

Aktív témák