Új hozzászólás Aktív témák

  • MotorBoy79

    tag

    Na végre nálunk is bekötötték (Maglód, Majláth utca)!

    A vicc az egészben az, hogy júli 5-én, tehát két hét múlva járna le a 90 napos határidejük a bekötésre és ezért pár napja rájuk telefonáltam a központi ügyfélszolgálaton (elhajtottak, hogy nem tudnak segíteni, gyorsítani az ügyön), majd az előszerződést kötő üzletkötőt is felhívtam (szintén nem tud segíteni, hívjam a központi ügyfélszolgálatot, de szerinte tartják, hogy a 90 napon belül legyenek :) )
    Ezután másnap hívtak, hogy 17h-ra jöhetnek-e?
    Jó, mi?

    17:30-19:10-ig nálunk voltak ketten és bekötés közben meséltek pár dolgot:

    Azt ígérte a DIGI Maglódiaknak, hogy februártól indulnak a bekötések, csakhogy február elején a bekötést végző emberkék 80%-át kirúgták és maradt 2 csapat. (2 x 2 ember)
    Ebből az egyik csapat napi 2-3 bekötést vállal csak, mert az egyikük a délutánjait otthon akarja tölteni.
    A másik csapat (aki nálunk volt) napi 4-6 bekötést tud megcsinálni úgy, hogy majd megszakadnak és általában 19h előtt nem végeznek.

    Amúgy a DIGI elszámolta magát, mert Maglód kb 80% átment a DIGI-hez és az ütemezés tervezésénél nem számoltak ilyen nagy százalékkal, így most mindenki a bekötésre vár (egyre türelmetlenebbül).

    Azt is mondták, hogy a tervek szerint már Maglódot rég be kellett volna fejezniük és már a következő településen kéne lenniük (nem emlékszem melyiket említette), de nem tudnak gyorsabban haladni.

    Na ezért megy lassan a DIGI-s bekötés.

    Türelem mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák