Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz donjohnson #10745 üzenetére

    Szia, köszönöm. Közben megnéztem a scriptet.
    Igen, sajnos nem lehet beállítani amit szeretnék, hogy a megadott sávokra folyamatosan csatlakozzon.
    Úgy működik, ahogy leírtad. Itt a B8-as a leggyengébb, de ha azt kizárom, akkor sem csatlakozik fel a megadott másik három sávra, hanem annyival kevesebbet használ. A sorrend sem számít, a Router dönti el.
    Valamit szerintem állítottak megint, mert napok óta este 10 után újra lekorlátoz minden nap. (kivétel szombat). Tegnap ránéztem este 11-kor, mert alig töltődtek be a weboldalak, a sebesség 2/2 volt. Restart nem segített, aztán átállítottam másik csatornára, majd vissza mindre, ki- és bekapcsoltam a Routert és utána 155 Mbit lett a sebesség.
    Sajnos minden este állítani kell, de rájöttem, hogy nem szükséges a Routert mozgatni, hanem menüből kell állítani pl a B20-ra, de hogy ne maradjon egyedül, kell egy ki- bekapcsolás és utána ott marad reggelig, aztán magától átvált B20-ról másra.

    Nálunk jelerősségre (5 vonalas, 90-95 dBm) B20 a legjobb, sebesség max 30-40.
    A többi sáv jelerősség kb egyforma (2-3 vonal, 100-110 dBm).
    Sebességre most a legjobb a B3, 60 Mbit/s.
    A B1 30-40 és a legrosszabb mindig a B8, az max 10 Mbit/s. Valamiért mégis mindig erre (is) akar csatlakozni és a B20-ra a legkevésbé. B20-ra este 10 után szokott átváltani, de csak igazítás, vagy menüben állítás után. :\

Új hozzászólás Aktív témák