Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz 4Grider #10740 üzenetére

    Ezt úgy írtad, mintha egyedi probléma lenne. Nem úgy látom itt és a külföldi fórumokat olvasva.
    Persze, hogy unod, mert téged nem érint, mert nálad jó. Így könnyű... :))
    Saját magad is mondtad, hogy ezt így állítják be ilyen olyan takarékosság miatt, hogy kis inaktivitás után lekapcsolódik a Router a sávokról. Aztán mikor használná az ember, akkor meg már nehezére esik visszakapcsolódni. Ha nem lenne ilyen leszabályozás, hanem tartaná a 3 sávot, de lehetne 4-et is, ha már annyi van, akkor nálunk sem lenne semmi gond!
    Érdekes az a véletlen, hogy reggel 6 és este 10 között nem érezni ilyen fokú korlátozást.
    Jelenleg is ugyanúgy tartja a 3 sávot, ahogy reggel 6-kor hagytam, mert megint fordítani kellett a Routeren. Este 10 után kezdődik elölről, újra fordítani kell. Mi történik este 10 után? Szerintem egy lélek nem használja a környéken, csak így van beállítva, hogy csatlakozzon le sima 4G-re, ami kb telefonálásra elég. Vagy a torony "elsétál" másik irányba?
    Nem tudok erdőről, sok üres földterület van a torony és köztünk és a Router emeleten van. Egyik nap is szakadt az eső, mégis jó volt a jelerősség és a sebesség is, tehát az sem zavar be, ha már csatlakozva van.

    Előfizetéskor az első, amit kérdeznek, hogy mi a pontos cím és megnézik mennyire van lefedve a terület. Nálunk ez többször ki lett hangsúlyozva és megfelelt. Igen, nem 300-at tud, csak 150-et, de azt tudja, ha nem csatlakoztatja le magától! a sávokat.
    Miért van tele a net különböző "hack" megoldásokkal, ha csak itt van gond és cserélgetik az fw-t olyan gyakran?

Új hozzászólás Aktív témák