Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz baracsi #10737 üzenetére

    Szia! Én ezt úgy értelmezem, hogy megadhatok csatornákat miket használhat és amiket nem írok be, azokat nem fogja. "If you want to use every supported band write AUTO"

    Ez a script tudja kényszeríteni, hogy a megadott csatornákra folyamatosan csatlakozzon és ne dobja le?
    Valójában van rálátása mindegyikre ( 1, 3, 8, 20 ) és NEM túlterhelt. Vidéki rész, kevesen használják, főleg ilyenkor este biztos nem. Többnyire az 1-3-8-ra csatlakozik, pedig a 20-nak van a legerősebb térereje. Hibakeresési módban van egy menü, ahol lehet csatornákat választani, de csak sajnos 1-et enged egyszerre. Előbb a B1-re csatlakozott egyedül, gyenge jelerősséggel. Elfordítottam a Routert, aztán vissza. Akkor lett újra 1-3-8. Gyenge jelerősséggel.
    A menüben beállítottam a 20-at és azonnal át is állt rá. Jelerősség 5 vonalas lett.
    Mivel a 20 önmagában kevés sebességet tud (max 30), visszaállítottam Mind-re, így maradt a 20-on és még mellé felkapcsolódott az 1-es sávra.
    Kb 10 perc múlva már csak a B1-en volt, indítottam egy mérést és lett B1-B8, de ez így még kevés sebesség (max 40-50). Elindítottam egy Linux letöltést is, de nem csatlakozik fel még egy sávra, hogy 3 db legyen, akkor lenne a sebesség 100-160 Mbit/s között. Megint fordítanom kéne a Routert balra, jobbra, hogy visszacsatlakozzon, de már nagyon unom. :\

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák