Új hozzászólás Aktív témák

  • Naigen

    aktív tag

    válasz Deller2010 #9591 üzenetére

    Deller2010, elhiheted, hogy átnéztem a topicot, no nem mind az 1950hsz-t, mert annak 80-90% rizsa. A bemegyek-kijövök (mint anno a Skála kópé) szintű bejegyzések információ tartalma 0, csak úgy, mint az ismerősöm ismerőse hallott olyanról, hogy...
    Egy dolgot kértem, de nem írom le újra, olvass vissza...

    ottoyes, örülök, ha bent vagy, s hogy kivel akarsz beszélni az pont nem érdekel :) Azt viszont köszönöm (ha mások nevében nem is, a magaméban mindenképp), hogy te vagy az egyik olyan, aki sikerrel járt, mégsem osztottad meg a tapasztalatodat másokkal. :R

    cekkk, bizony jó magyar hozzáállás a megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is. Flottára átültetve, ha én szívtam a bekerüléssel, szívjon más is. Én ugyan le nem írom, hogy ide, vagy oda mentem be, és ezt az infót kaptam. Járjon csak mindenki úgy, mint harcosparej, akiről azt hitték másik bolygóról jött, aztán belökik a 22-es csapdájába. A küldi B-hez, az meg vissza A-hoz,. mondván nála a megoldás.
    Biztos nagy dolgot kértem, hogy vki azt írja: bementem x utcába, xy irodába, ahol értették mit is akarok a DPI-vel, s akartak/tudtak is segíteni ez ügyben.
    ps: Isten nagy I.

    CineDOG1, ha úgy tartja úri kedvem, bizony fizetek érte. Ha így egyszerűbb bekerülni, akkor ezt választom. S, ha megkérdik, elmondom, hogy így, vagy úgy kerültem be, de nem írok ilyen okosságokat: "feltétel nincs, és állítólag csak bemész..." Mert ezekkel egy mm-t sincs előrébb a bizonytalan fórumtárs.

    Ezzel részemről a téma lezárva, ez egy meddő vita. Aki érti is amit olvas, az úgyis látja miről van szó.

    Szép napot :)

    Szavaz a hejesirok pártyára.

Új hozzászólás Aktív témák