Új hozzászólás Aktív témák

  • onetwo

    tag

    Mobilflottát, de milyet?
    Merül fel a kérdés, ha egy vodás előfizetésből szeretnék átballagni egy szintén piros szolgáltatós üzleti flottába. Milyen is kellhetne? Belépési díj nélküli? Igen, mivel maga a díjcsomagváltással ~5 ezret el kér a szolgáltató. A családból 3 emberről volna szó, kiknek a telefonálási szokásaik más és más ezért a havidíj olyan (bruttó) 3-3,5 eFt körül mozoghat, és ezért a havi kötelezőért akár 150 percet is kaphatok...
    A kalandlövészet lenne a legjobb? Igen, talán az hasítana igazán az emberi igények talaján (olcsóbb is, a percdíj sem rossz), ámde egy apró fekete folt: lakossági vodásként nem lehet élni eme gyöngyszemnek látszó lehetőséggel.
    Vagy talán a Forensis? Jó, hát jó... csak a 4432 Ft-os havidíj (amiért 205 percet kapsz) már egy kicsit soknak mondható úgy, hogy jószeribe' le sem beszéled.
    Melyik is még, melyik is... Egzinet! Hát lehet... lehet, mivel nettó 2000 Ft-os havijában egy kb (bruttó) 20 Ft percdíj van... 150 perc olyan 3 eFt! Talán lehet a piros szolgáltatótól is menni aktív, ámde nem tarifahűséges csomaggal... dobok neki e-mailt. (szerk.: igazolás kiadása szünetel, hurrá!!)
    Illetve van a megoldásportál, de ott is magas a havidíj viszont a percdíj igen igen jó...

    Ha valakinek még egyéb ötlete támad, várom bizalommal.

    Üdv:
    T.

    [ Szerkesztve ]

    <-ajánlom magamat->

Új hozzászólás Aktív témák