Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok, valaki tudna infót adni a dpi mobil flottáról? Igazából a személyes tapasztalat érdekelne. Illetve ha meg tudnátok mondani, hogy mennyi lenne korlátlan nettel+kb 100perc\sms a havidíj vagy kb milyen árak vannak.
Köszönöm előre is. -
zagloba
aktív tag
IQpro-tól rendeltem 4GB-os kártyát számhordozással! Ma jött a levél 40+40 perc beszéd+200MB 3190Ft-ért! Hogy van ez?
-
Maestro7
újonc
Valaki tudja,hogy mi a teendő ha az IT&Services oldalán lévő készülékek közül szeretnék venni? A telenornál kell érdeklődni,vagy a flottánál?
-
Maestro7
újonc
Tényleg nincsenek jó árak, de mostani akcióba a Lenovo A2010 ingyen lenne... Anyámnak meg kellene az új teló...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45553408 #21464 üzenetére
Vegyél egy feltöltős kártyát, és rendeld meg rá 3490Ft -ért az EU7M csomagot! 1GB/hét, és németben bármelyik hálózatra ráállhatsz vele (én a Telekom D -t szoktam használni). Kinnt Aldi Talkot tudsz venni, és kamu címmel beregelni. Van Androidos kliensalkalmazása. 10Euro=1,5GB/hó, 20Euro=5GB/hó. E-Plus, és O2 -re enged fel. Városokban szokott lenni 4G, de utazás közben elég vacak a lefedettség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #45553408 #21466 üzenetére
Igen. Valami starter pack a neve. Már nem emlékszem, hogy mennyivel van alapból feltöltve. Kérdezz rá! A feltöltés úgy megy, hogy a pénztárnál mondod, hogy szeretnél X feltöltést. Kifizeted, kapsz egy blokkot. Azon lesz egy hosszú számsor, amit a beregisztrálás után, a kliensalkalmazásban kell megadni (vagy, webes felületen, de azt nem ismerem, mert én telóban használom). Egy fajta SIM van, de különböző csomagokra lehet beregisztrálni. Beszéd, beszéd+adat, adat. A részleteket megtalálod a starter pack -ban.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
-
KTU
addikt
válasz #45553408 #21464 üzenetére
[link]
Üzleti EU Roaming 1000
500MB,
1000 perc (16,6666 óra kimenő hívás, ha csak az opció havidíját elosztjuk a percekkel, ott van a Delmont percdíjaknál, 3,81Ft / perc ),
hívásfogadás korlátlan.
3000Ft + áfa = 3810FtPersze a Telenor ciklusa ebbe is beleszólhat, ha pont benne van abban az 5 napban.
Akkor 2x vonják!
Ja és fontos lemondani!!!!
Ha már nem kell jelezd a flottakezelő felé!!!dokumentumra küldtem megosztást.
Alfa-11 alfa11 roaming
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlati egy olyan flottát, ahol csak mobilnetre lehet előfizetni, hang nem kell, csak adat, de abból végtelen? Szóval adat SIM kellene, új előfizu és legalább 100 GB adattal, de az se baj ha korlátlan. Lehetőleg minél kevesebb hűséggel, mert ideiglenes megoldásnak kellene otthoni net kiváltására.
Köszi.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz #45553408 #21473 üzenetére
Aha, köszi.
És hol lehet róluk többet megtudni, hogyan lehet csatlakozni? Találtam egy NET Egyesületet, de ott azt írja, hogy meghívó kell.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
addikt
Sziasztok, tudnátok olyan flottát ajánlani, ahol nincs belépési díj, telenoros és a jelenlegi számomat vihetném oda? Kb 100perc beszélgetés kellene, meg korlátlan net az mind1, ha csak pár mbites, csak korlátlan legyen. Olyan 5eft környékén.
-
MPeter87
őstag
válasz Create. #21477 üzenetére
DPI?
Az alap 4400 körül van talán 200 mega nettel, utána lassítanak, de keress rá itt, a részletes táblázat be volt már illesztve párszor. Neveden marad a szám, nincs belépési díj.
Csatlakozási/adminisztrációs díj nélkül nem nagyon lesz más.Milyen szolgáltatós vagy és mióta? Feltöltős vagy előfizetéses vagy?
-
addikt
válasz MPeter87 #21478 üzenetére
Telenoros vagyok, de csak most jár le a 2éves előfizetésem pár hónap múlva, előtte is az voltam, de flottában és az nem a nevemen volt, ha jól tudom, csak a számlát postázták ki a nevemre. Azt a dpi-set néztem, de azt nem láttam, hogy korlátozzák, ha lefogy. Mennyire korlátoznak? Mert ha fb, online rádió, youtube kis felbontásban elmegy akkor ez jó is lenne.
3620ftnak láttam az alapot.
Igazából még a upc-t is néztem az is jó lenne, csak se ismerősöm nincs aki upc, se nekem nincs lehetőségem rá, hogy itthon olyat köttessek.[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz MPeter87 #21476 üzenetére
Köszi, rákerestem.
Akit találtam, augusztus 5-én regisztrált és 9-én lépett be utoljára az adatlapja szerint, ez alatt volt 3 hozzászólása. Róla van szó?Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
addikt
válasz DrBubo77 #21487 üzenetére
Megnéztem az összefoglalóban, de azt nem írták, hogy mennyire lassítják, és fogalmam sincs, hogy mire elég a lassított net. Mint írtam online rádió, fb, és youtube lenne a lényeg 240-360 felbontásban, ha ezt elbírja lassítva akkor megfelelő lenne számomra egyéb esetben nem, mert pl egy nap rádió+ezaz 1gb-ot simán elhasznál.
-
addikt
Bővebb infót tudnál adni róla, mert googleba beírva kidob valami netegyesületet, de abból nem sok mindent tudtam leszűrni, a gyikhez is emailt meg jelszót kér. Abban van lebeszélhetőség és korlátlan net is? A korlátlan milyen sebességgel megy? Melyik szolgáltatónál van? Ha egy jó linket tudnál beszúrni, amiben értelmesen le van írva minden megköszönném. Itt az összefoglalóban nem találtam, de lehet csak elsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest