Új hozzászólás Aktív témák

  • kerekfej

    addikt

    Egy vélemény. Mivel értetek egyet és mit tennétek még hozzá?

    "A CS918 belül ugyanaz az RTL modulos a vas, mint az előző szériás Riko. Ami a CS918 -ban sztem problémás:
    - a bluetooth katasztrófa
    - érthetetlen módon nem 3,5 -ös a tápcsatija, hanem vékonyabb. Nem tud elég áramot átadni.
    - az igaz, hogy vannak plusz funkciók, DE! Nem mész semmire a több usb -vel, ha nincs hozzá elég áram. A romkészítők most arrafele mennek, hogy kigyomlálják a kínaiak által összetákolt funkciókat és újrarakják a romjukba rendesen. De ők nem ilyen kütyüre készítenek. A modulok lehet, hogy megegyeznek, de a plusz funkcióknak, mint az IR vezérlés, a lan, agy az analóg kimenet, kellenének a szoftveres összetevőik, amik viszont a stickekben nincsenek. Így most van kb 2 ember, aki ilyen kütyüre készít romot/kernelt.
    Az új Riko viszont meglepően jó. Leszedtem hozzá egy custom romot, kernelt, de elhalasztottam a flashelést. Jól összerakták ezt a gyári romot. Persze az általános hibák itt is megvannak. Szaggatás nagy felbontású videóknál, gyenge hálózati átviteli képesség. Wifin kb. 3-4MB/s -t (24-32 mb/s -t) tud. Viszont legalább stabil, nem dobálja a jelet. Lanon ez 7-8MB/s. Tegnap a következő merényletet követtem el:
    NAS -ról kábel a routerbe, onnan egy hálózati adapterbe, tovább a jel az elektromos hálózaton egy kb. 80m -re lévő szobába. Ott az adapter párja visszaalakította lanra, ez be az adapterbe, usb -n a Riko -ba. Erről indítottam egy hotspotot, amire az S2 -vel csatlakoztam. MX playerrel hálózati lejátszást indítottam a NAS -ról és a képet MHL adapterrel kitoltam a monitorra. Na, így néztem egy 720p -s mp4 -et.
    A kékfog is rendben van, két HID profilos cucc (egér, bill) ment párhuzamosan és nem volt laggolás, késés a pötyögésnél. A net is teljesen rendben van. A 4 magnak, 2GB ramnak meg se kottyan a flash. Persze itt is csak 720p -s a kimenet. Van 1080 -as kernel, de ahhoz már OC kéne. Ahhoz meg fúrás-faragás, hűtés kell. A HDMI -n persze kimegy a hang (csak sztereó, nincs 5.1!!!). De én monitorral használom, amin nincs zajláda, úgyhogy egy usb hangkártyáról tolom ki analógban a hangot. Kell hozzá egy jó táp, mert a gyári nagyon tré. Én beraktam a Measy U2C helyére, a dokkolóba. Ezt tudom ajánlani. Kb. tizenpár dollár. Plusz kell egy táp, egy papa-papa HDMI adapter, meg egy lan csati. Nem sokkal több, mint az 5 rugós különbözet."

Új hozzászólás Aktív témák