Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!
    Poco F2 Pro készülékem van, Android 12-vel és MIUI 13.0.8 global stable verzióval (gyári, legfrissebb verzió, soha nem volt rom cserélve, csak frissítéseket amiket felajánlott azokat engedtem neki telepíteni mindig).

    A problémám az, hogy a telefon alkalmazásban a legutóbbi részben ahol van a hívásnapló, kit mikor hívtam, teljesen összevonja a hívásokat. Nem tudok értelmes hívástörténetet előcsalni. A normális alatt azt értem, hogy ha egy kontaktot egy nap 3-szor hívok, akkor az 3 szor jelenjen meg a "legutóbbi" részben és ne csak az utolsó hívás időpontjában.

    Mondok egy példát:
    Február 23-án felhívtam Y-t háromszor. Ez egy tételként jelenik meg, 3 helyett. Persze a hívás konkrét időpontját sem írja, csak az adott napot mutatja. Így a hívásnaplót később végignézve azt sem tudom hogy hány órakor beszéltem vele, de azt sem hogy aznap hányszor...

    Számomra fontos lenne, hogy valódi hívástörténetet láthassak:
    -Kit, melyik napon, hány órakor, hány perckor hívtam (az már csak hab a tortán lenne, ha az időtartamot is láthatnám), összevonások nélkül, egy embert ha 3x hívtam egy nap akkor az 3 külön tételként jelent meg a hívásnaplóban.

    Régi Samsungom ezt tudta...

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák