Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz A.Winston #46185 üzenetére

    Ha van a gépen IEC aljzat, annak a kivágásának helyére egy 8pin-es Mini fit Jr. ajzatot bele tudsz szerkeszteni egy lemezbe, úgy hogy a tápon lévő reteszelhető dugó is funkcionálni fog.

    A 5.5/2.5-ös DC Jack-et szerintem kirántja az aljzatából a táp végén lévő kábel súlya, meg nem tud akkora teljesítményt biztonságosan átvinni, amit a táp szolgáltatni tud. Én nem ragaszkodnék foggal-körömmel a kettő (220W-os táp és a DC jack) kombinálásához.

    Pico psu végén 4pin Mini fit Jr. aljzat van, arra tovább lehet fordulni, vagy felforrasztod a fekete/fehér kábeleket a 8 pin aljzatra. Emlékeim szerint a 8pin dugón van pin, a PSU kimeneti feszültségének engedélyezésére, annak a bekötésére is figyelni kell, ha jól emlékezem földre kell zárni. Onnan lehet megismerni, hogy 0-tól eltérő feszültség van rajta, ha feszültség alá van helyezve a PSU, de nincs még 12V, nem világít a zöld led a tégla sarkán.

    És van még ott egy Sense pin, ami a hosszú kábelen eső feszültséget korrigálja. Ha nem kötöd be, akár 1V-ot is eshet a kimeneti feszültség teljes terhelésnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák