Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz HookR #45249 üzenetére

    És akkor még nem számoltál azzal, hogy mi lenne ha vízhűtés is kerülhetne bele... ;]

    Gyakorlatilag egy végeláthatatlan tervezgetési folyamat az egész. Valahol meg kell húzni a határt, amit "értelmes" időráfordítással abszolválni tudsz. Nem kell minden igényt kielégíteni, mert igencsak nehéz. Az már más kérdés, ha "tömeggyártásra" készül a kecó. Akkor jó, ha szélesebb réteget szólít meg.

    De teljesen érthető, mindig időbe kerül kitalálni a megfelelő megoldást... és még akkor is jöhet vmi új ötlet, apró hiba, stb.

    Pár napja jöttem rá pl, hogy minden tervezgetés ellenére kihagytam a számításból az anyagvastagságot. A vázét. Így gyorsan vissza a tervezőasztalhoz és átszabtam a házat, mert nem fog benne elférni úgy a rendszer, ahogy szeretném. Aztán a corsair 800d-ről kiderült, hogy az alaplapi tálcája pont ott likas, ahova a EK-XRES 100 SPC-60 MX kerülne rögzítésre. Keresni kellet egy másik áldozatot. Az átszabott belsőben az első 120-as raditól nem férnek el a sfx táp csatlakozói, de ha hátrébb kerül, akkor meg a fill port ugrik... Ilyen ez a sport. :DDD Az már csak mellékes dolog, hogy a kivitelezéshez nem árt, ha van megfelelő géppark.

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Új hozzászólás Aktív témák