Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Osibaa #2147 üzenetére

    Jé, elírtam, szóval lap+proci 28k + ház+táp 12k = 40k újonnan akart lenni; még ebből se sok hasonlóan fejlett chipsettel rendelkező mATX vagy barebone kombinációt tudsz kihozni, pedig egy net+film gépnél egyre inkább ide (a fejlett chipsetre) tevődik át a hangsúly, mint nyers processzor-erőre.

    RAMból szvsz nem szükséges 2 GB Atomhoz. Játszani nem igazán lehet rajta (max. retro játékokkal, amik úgyis elvannak kevés memóriával), komolyabb alkalmazáshoz is lassú. Net, office, film, zene pedig megvan 1GB-on is.
    SATA-SATA adapter? Slim ODD-hez kell adapter is? 2.5" HDD-be passzol normál 3.5" HDD-hez való SATA adat- és tápkábel is, slim ODD-be nem?
    Igaz így se lett sokkal olcsóbb, így még nem kel versenyre az Asrock Ion nettoppal árban. De ha olyan házat választanál, ami fogadna 3.5"-es HDD-t, akkor már van egy előnypontja vele szemben a nagyobb és olcsóbb tárral; és az sem elhanyagolható, hogy ez így halkabb lesz, mint az Asrock nettopjának 40 és 60mm-es ventijei, amikre sok panaszt hallottam.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák