Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    válasz ViZion #48760 üzenetére

    Én korábban egy 1TB-os Green-t használtam játékra, de a parkolásos gondjai miatt (már kerregett, de azóta kikapcsoltam a megfelelő programmal, azóta nincs baja) vettem egy 2TB-os Blacket a játékoknak és programoknak, de őszintén szólva látványos sebességbeli javulást nem érzékeltem, bár ez nem is nagyon várható el közel azonos technológiával (értem ezalatt a gyártásuk megkezdését) rendelkező HDD és HDD között.
    Viszont hangügyben sem tapasztaltam változást, egyedül a rezonancia jelent meg, egy időben szinte állandóan jelen volt, de már jó ideje nincs ezzel sem problémám. Tétlenebb időszakok után lehet tapasztalni, hogy felpörgéskor van hangja (pl. steam könyvtár képeinek betöltésekor dolgozik, vagy bekapcsoláskor), de játék/film és egyebek mellett számomra észrevétlen. Ha "erősebb" is a hangja, azt a ventilátorok és a hangfalak elnyomják.

    Ha 2. SSD-t akarsz, akkor egyszerűbb, ha arra teszed a gyakrabban használt játékokat, bár nem tudom, hogy egyszerre hány játék van nálad telepítve.
    De szerintem nem igazán számít, hogy SSD-n, vagy HDD-n van-e a játék. Oké, BF3-4 esetében látványosan javul a pályák betöltése, de pl. singleplayer játékoknál szerintem ez az előnye semmivé is lesz. De ez csak az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák