Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok! Elnézést hogy csak így bekérdezek, röviden próbáltam visszaolvasni de nem tiszta minden, és most csak percekre jutok géphez.

    Adott egy 2tb-os WD red hdd (WD20EFRX) aminek a megvételén gondolkodom. Utolsó hdd vásárlásom egy 160-as pata samsung volt, semmit nem tudok a merevlemezekről és arról, hogy nekem milyen kell.

    A rendszerlemezem egy 160-as ssd, emelett egy 160-as pata van, és most keresek hozzá egy megbízható hdd-t főleg adatok tárolására és némi letöltésre. Sebesség nem különösebben érdekes, tartósság, hűvösség igen.

    Ez a példány ennek megfelel?

    Olvastam itt említés szintjén ezt a parkolás balhét a wd lemezek kapcsán. Pontosan mi ez, és lehet-e tudni hogy érinti-e ezt a típust? Ha érinti, akkor lehet-e javítani a helyzeten?

    Ez a hdd egyébként mennyire megbízható modell? Az adatsűrűsége milyen a többihez képest? (nem tudom mostanában TB-onként hány tányér a szokásos, illetve hogy ebben mennyi van.)

    Elnézést ha már lerágott csontokat hozok fel, tényleg nincs most lehetőségem sokat keresni a témában, hálás lennék egy összefogott infóért. Köszönöm.

    szerk: lámaságom határtalan, azt sem tudom mi a különbség a red/blue/green/pink/brown/batik modellek között...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák