Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    válasz Exodius #41077 üzenetére

    Még egy érdekes cikk, ha már ekkora red-lázban égünk (főleg a közepétől jó) :

    http://gizmologia.hu/cikk/522/wd_red__nas_merevlemez_meghajtok#oldal=0

    "A megbízhatóság további növelése érdekében a NASware minimálisra csökkenti az adatok hibás továbbítását, vagy elvesztését hirtelen áramkimaradás esetén azáltal, hogy az aktuális parancs a folyamaton belül mindenképpen befejeződik, mielőtt leállna az elektronika.

    Megduplázódott az asztali lemezeknél általános 300 ezres load/unload ciklus is, így a WD Red-ek már 600 ezerszer garantáltan képesek leparkoltatni az író/olvasó fejet anélkül, hogy az tönkremenne. A pár évvel ezelőti WD Green lemezeknél (EADS modellek) ez a szám érte el igen hamar a kritikus értéket, ha linux operációs rendszer alatt (így pl. NAS-ban) üzemeltek a diszkek. "

    ...

    "Közel 35%-kal magasab az MTBF érték is az asztali gépekhez készült lemezekhez képest. Ez a szám mutatja, hogy átlagosan hány óra üzemidőnek kell eltelnie, mire az első lemezhiba jelentkezik. A Red sorozatnál a WD 1 millió órás értéket garantál,"

    stb...

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák