Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    Ma reggel megérkezett a Seagate 1TB vinyó, amit itt ajánlott valaki. Első, félórás tapasztalat pozitív. Beraktam egy USB3-as külső házba, és a régi vinyóról most húzom át rá a kb 500 gigányi limlomot (játék, zene, satöbbi).
    A gépben lévő Samu Ecogreen vinyó recsegését, kalimpálását azt hallom, de a gép mellett lévő USB-s házban a Seagate vinyó hangját nem. Csak, ha nagyon odafülelek. Írási sebességről most nem tudok beszélni, mert a régi vinyóról max 60-70-el tudok olvasni, ennyi pedig ennek az új vinyónak meg se kottyan.

    Viszont a KOLINK házról túl sok jót inkább nem mondanék. Azért vettem, hogy a régi vinyót belerakjam, és olyan dolgokat tároljak rajta, amit kitörölni sajnálnék, de végülis nem nagy kár érte, ha elpusztul a vinyó, amin van :) Nos, ez a ház, a Sharkoon Rapid Case-hez képest gagyi. A sharkoonba bele kellett csavarozni a vinyót, atomstabilan hozzá volt rögzítve a házhoz, ami a regzések ellen, és a fém külső burkolaton keresztül a hőleadásnak is jót tesz. Ez a Kolink ház viszony semmilyen rögzítési lehetőséget nem ad. Rá kell pattintani az elektronikát a vinyó hátuljára, és adnak két műanyagbizbaszt, hogy annak segítségével egy sínen betoljam a vinyót. Semmi rögzítés. Amennyit ez a műanyag sín képes lötyögni (pár tizedmilimétert biztosan), annyit a vinyó is lötyög a házban. Soseleszrászükség lomok tárolására még elmegy, de legközelebb, ha megint szükség lesz külső házra, akkor már tudom, hogy miért kerül többe a Sharkoon.

Új hozzászólás Aktív témák