Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz zsoltyyy #27632 üzenetére

    1. Bármelyik jó választás lehet. A Barracuda (pont ugyanazt vettem kb 1 hónapja, mint ami szerepel a felsorolásban) SATA 3-as a másik kettő SATA 2-es, bár a Hitachi SATA 3-asban is kapható, teljesen ugyanezzel a típusszámmal. Ha SATA 3-as hdd tennél SATA 2-es deszkába, akkor célszer átállítani a vinyót SATA 2-es üzemmódba (még akkor is, ha elméletileg nem kellene). Seagate-nél ez jumper-rel, Hitachi-nál szoftverrel kivitelezhető, bár konkrétan ezt a típust nem ismerem, de korábban csak Hitachi hdd-im voltak, azokon nem volt erre a célra szolgáló jumper, vagy egyáltalán nem volt jumper.

    Az ilyen hangos vagy nem, meg melegedés, meg milyen smart infókat ír ki ez meg az a progi, meg kattog-e, stb, stb sosem érdekeltek, ilyen dolgokkal nem foglalkozom, ebben nem tudok infóval szolgálni. Megfelelő hűtést kapnak, aztán tegyék a dolgukat, ez az, ami engem érdekel, ebből a megfontolásból a 3 közül bármelyiket megveheted, firmware hibáról nem tudok ezen modellek esetén

    2. a 2 Seagate közül az első (ST31000526SV) az SV35-ös szériába tartozik illetve SATA 3-as (a másik SATA 2-es), ez miatt lehet ekkora árkülönbség. Érdemes azért más webshopban is körbenézni, hátha ott kisebb a difi.

    rszp
    Nem személyeskedésnek szánom, de az a x86 vs. x64 okfejtés az valahogy nem jól sikeredett, igen félrevezető/félreérthető... ;)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák